CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

logostatenverkiezingen  VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen    VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR AcTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER 

Gemeente Bergen pakt te hoge rioolputranden aan

Gemeente Bergen maakt na de bouwvak afspraken met een aannemer om de rioolputranden van de Vogellaan en Jeroen Boschstraat in Nieuw Bergen op gelijk niveau te brengen met het wegdek.

Enkele maanden geleden zijn nieuwe rioolputten aangelegd in de Vogellaan en Jeroen Boschstraat. De randen van deze rioolputten staken boven het wegdek uit. Vorige maand is op deze straten een nieuwe laag asfalt aangebracht. Maar ook nu blijken de putranden nog te hoog te liggen.

Daarom maakt Gemeente Bergen na de bouwvak (begin september) afspraken met een aannemer om de putranden alsnog gelijk te maken met het asfalt. De bewoners van de straten worden te zijner tijd over de werkzaamheden geïnformeerd.

Philly Hultink Kunnen ze dan gelijk het voet/fietspad van de Schilderslaan naar de Vogellaan meenemen. Daar is iets vergeten.
  • Samen In Beweging
  • arnodebest
  • Gemeente Bergen
  • Burgerbelangen
  • Vvd Bergen

Bezoekers

5885419
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
3170
12473
15643
67950
191359
254363
5885419

25-09-2023 02:48