CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

logostatenverkiezingen   Kerstival Mosaïque   logostatenverkiezingen   16 december Kerstmarkt en schaatsbaan   logostatenverkiezingen   17 december Kerst-Koopzondag en schaatsbaan   logostatenverkiezingen   Kerstival Mosaïque   logostatenverkiezingen   16 december Kerstmarkt en schaatsbaan   logostatenverkiezingen   17 december Kerst-Koopzondag en schaatsbaan   logostatenverkiezingen   Kerstival Mosaïque   logostatenverkiezingen   16 december Kerstmarkt en schaatsbaan   logostatenverkiezingen   17 december Kerst-Koopzondag en schaatsbaan

INGEZONDEN BERICHT

VVD stelt verkeerde prioriteiten

Wanneer je als kiezer in de gemeente Bergen op zoek bent naar een politieke partij die zich sterk maakt voor sociale rechtvaardigheid, dan ben je bij de VVD aan het verkeerde adres. Want ondanks de mooie praatjes van haar lijsttrekker, toonde de VVD de afgelopen jaren meer interesse in het flexibiliseren van de arbeidsmarkt en marktwerking in de woning- en energiesector, dan in het aanpakken van de sociaaleconomische ongelijkheid en het scheppen van gelijke kansen voor iedereen.

Het volkshuisvestingsbeleid van de VVD diende vooral de belangen van commerciële vastgoedbeleggers, ten koste van woningbouwcorporaties, wat heeft geleid tot een alarmerend tekort aan betaalbare woningen. Ook in de zorgsector legde de VVD de nadruk op marktwerking, waardoor verzekeraars en zorgaanbieders zich zijn gaan richten op prijs en marktaandeel, ten koste van samenwerking en kwaliteit. Tenslotte gaf de partij te laat en te weinig prioriteit aan het beschermen van de natuur en het verminderen van de CO2-uitstoot om klimaatverandering tegen te gaan. Op belangrijke gebieden als sociale rechtvaardigheid, betaalbare huisvesting, gezondheidszorg en klimaatverandering is de VVD de afgelopen jaren tekortgeschoten. Misschien is dit het moment voor kiezers om de blik te richten op politieke partijen die wél oog hebben voor een rechtvaardige en duurzame samenleving.

André Vermeulen.

  • Gemeente Bergen
  • Vvd Bergen
  • Samen In Beweging
  • arnodebest
  • Burgerbelangen

Bezoekers

6497840
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
223
7884
8107
47561
71070
214950
6497840

11-12-2023 00:51