CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

Concert zonder grenzen in Uedem

Na talrijke succesvolle grensoverschrijdende concerten de afgelopen jaren vindt dit jaar weer de concertreeks ‘Konzert ohne Grenzen - Concert zonder grenzen’ plaats. De reeks is onderdeel van een project van de Euregio Rijn-Waal. ‘Concert zonder grenzen’ is een naam die letterlijk kan worden genomen; de toeschouwers kunnen namelijk genieten van verschillende muzikale (dans)voorstellingen uit Nederland en Duitsland.

Onder andere het Bergs Joekskoor uit Bergen, Popkoor Cheers uit Gennep, Family-Singers Pfalzdorf uit Goch, het Shanty-Chor uit Kalkar, Brisk Boots - Western Line Dance uit Weeze, die Knöllekes (dansmariekes) van de Karnevalsgesellschaft Fidelitas Uedem en de overkoepelende organisatie van de muziekverenigingen uit Uedem treden op.

De concerten worden afwisselend georganiseerd in Bergen, Gennep en Land van Cuijk en de Duitse Gemeinden Goch, Kalkar, Weeze en Uedem. Bezoekers kunnen zo kennismaken met de veelzijdigheid van de Nederlandse en de Duitse cultuur. Doel hiervan is te laten zien dat grensoverstijgende samenwerking van grote waarde is.

De nieuwste editie van de concertreeks ‘Konzert ohne Grenzen - Concert zonder grenzen’ start op zaterdag 6 april 2024 van 18.00 tot 21.00 uur in het Bürgerhaus van Gemeinde Uedem (Agathawall 11, 47589 Uedem). Dit evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij subsidie vanuit het programma INTERREG V A Deutschland-Nederland en door financiële ondersteuning vanuit de gemeenten Bergen, Gennep, Land van Cuijk, Goch, Kalkar, Uedem en Weeze.

De entree voor het grenzeloze concert in het Burgerhaus Uedem is gratis; geïnteresseerden dienen wel van tevoren een kaartje te reserveren. Kaartjes kunnen worden gereserveerd via https://pretix.eu/uedem/KoG/ of in de stadhuizen en VVV’s van de deelnemende gemeenten.

 

  • Burgerbelangen
  • Samen In Beweging
  • Gemeente Bergen
  • Vvd Bergen
  • arnodebest
  • Goederenbank Rechthoek

Bezoekers

7569174
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
8284
8342
36040
86370
166836
317380
7569174

17-04-2024 19:55