Skip to main content

Je organisatie toevoegen

Als ondernemer of commerciële organisatie/stichting/politieke partij kun je deelnemen aan de website Bergen Limburg Online.
Als standaard tarief geldt een bijdrage van € 25,00 per jaar.
Daarvoor kun je binnen je profiel een eigen pagina inrichten, een artikel aanmaken voor lokaal nieuws, gebruik maken van het prikbord en evenementen plaatsen in de agenda.

Voor de plaatsing van een logo met website of Facebook link onderaan elke pagina wordt € 75,00 per half jaar extra gerekend. Beslaat deze periode een jaar dan geldt het tarief van € 125,00.

Wil je gebruik maken van extra promotie (max 3x per jaar) in Ondernemersnieuws, inclusief een mail naar de geregistreerde deelnemers van Bergen Limburg Online, dan betaal je per jaar € 100,00 extra.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om ons met een zelf te bepalen bedrag te sponsoren.

Ga naar registreren en vul je gegevens in. Wanneer je bedrijf of commerciële organisatie/stichting/politieke partij aanvinkt en het KvK-nummer invult, ontvang je eerst een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Daarna word je automatisch doorgestuurd naar het betalingsformulier.

Na ontvangst van je betaling zullen wij je account activeren. Je ontvangt direct een factuur per e-mail.

Nieuw

Nieuw is de nieuwscarrousel onder de icoontjes, waar bedrijven, verenigingen en andere organisaties gebruik van kunnen maken voor de promotie van activiteiten. Deze service kost 15 euro per week. Om hiervan gebruik te maken is het aanleveren van een logo of afbeelding plus een kort tekstfragment alsmede de week van plaatsing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voldoende. Andere advertentiemogelijkheden zie hierboven.