Skip to main content

Wie zijn wij...

Een nieuwe stichting Bergen Limburg Online die bestaat uit dezelfde enthousiaste groep vrijwilligers die voorheen actief was voor de website met vrijwel dezelfde naam, maar die verbonden was aan een externe organisatie. Nu zijn we zelfstandig en voeren alles in eigen beheer uit. Wij hebben ons ten doel gesteld om alle inwoners van de héle gemeente Bergen te verbinden door middel van het nieuw digitaal dorpsplein Bergenlimburgonline.nl

Via dit 'dorpsplein' hopen we ook jou te vinden, te ontmoeten en te verbinden. We ondersteunen waar nodig bij het gebruik van deze website, stimuleren inwoners en organisaties om ook mee te doen en vormen de redactie van de site.
Aanmelden op de website kan  hier  (Inschrijven doe je met naam, voornaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord). Heb je een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier of spreek ons persoonlijk aan.

Voor inschrijving van organisaties, stichtingen, verenigingen en bedrijven is onze goedkeuring vereist.

Vindt en Verbindt dat is ons ultieme doel!

 
Wat houdt het in:
Voor alle inwoners (jong en oud) van alle dorpen in de gemeente Bergen hebben we een digitale ontmoetingsplaats gebouwd, waar op eenvoudige en moderne wijze contact met elkaar kan worden gevonden en onderhouden. Waar behalve het laatste nieuws, ook informatie over en van verenigingen en organisaties gevonden kan worden. Waar bedrijven de klanten hun aanbiedingen kunnen tonen via het Ondernemersplein. Waar inwoners van de gemeente Bergen met een simpele muisklik, toegang kunnen krijgen tot zorgorganisaties en medische diensten. En waar zij via het Prikbord elkaar kunnen helpen, spullen kunnen kopen en verkopen, vrijwilligerswerk en vrijwilligers vragen, aanbieden en vinden. Waar inwoners van de héle gemeente Bergen leuke filmpjes en foto’s kunnen terugzien.
We willen zo de verbondenheid in onze gemeenschap bevorderen.
De zorg voor elkaar, de veiligheid en het vertrouwen, maken Bergen tot een plek waar het goed wonen en leven is. Het digitaal dorpsplein biedt de mogelijkheid en de plaats om contacten te maken.

Middels de Agenda, die voor iedereen eenvoudig toegankelijk is, kunnen wij binnen onze gemeente alle data voor evenementen op elkaar afstemmen en de risico’s van overlappende activiteiten voorkomen. Onder de Agenda vind je tevens een activiteitenoverzicht van de dorpen.

Door verbindingen te maken tussen inwoners, scholen, bedrijven, verenigingen, zorginstellingen en professionele dienstverleners, brengt bergenlimburg.online jong en oud samen op één platform (website). De website is helder en overzichtelijk van opbouw.
Het beheer van de informatie op dit deel van het digitaal dorpsplein ligt in handen van de dorpen, de organisaties en verenigingen zelf. Daardoor is het voor organisaties mogelijk om last-minute aanbiedingen of meldingen te plaatsen. Direct en zonder tussenkomst van een externe webmaster.
 
Wat kost het:
Inwoners, verenigingen, stichtingen en organisaties (zonder winstoogmerk) kunnen gratis gebruik maken van dit digitaal dorpsplein. Als ze een bestaande website hebben, kunnen ze via een link toegang geven tot hun eigen website of Facebookpagina. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer/ laptop/ tablet of smartphone.

Zakelijke en professionele gebruikers kunnen tegen betaling van minimaal € 25,00 per jaar een gebruikersaccount krijgen. Deze accounts bieden ruimere mogelijkheden om op het Ondernemersplein reclameboodschappen en aanbiedingen aan kijkers te tonen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid, kijk dan hier of stuur een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..nl
 
 
Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende personen:
Andries van Delft Voorzitter
Frans Thonen Penningmeester/Secretaris
Nellie de Best Technisch beheer website
   
   

Samenstelling Werkgroep:

Andries van Delft     Algemene zaken
Frans Thonen Penningmeester/Secretaris, Redacteur, Acquisitie
Nellie de Best Webmaster
Astrid van Eerd ICT adviseur