CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

HALFVASTEN OPTOCHT OFFERE - Zaterdag 9 maart - Aanvang 14.00 uurhalfvastenoptochtHALFVASTEN OPTOCHT OFFERE - Zaterdag 9 maart - Aanvang 14.00 uurhalfvastenoptochtHALFVASTEN OPTOCHT OFFERE - Zaterdag 9 maart - Aanvang 14.00 uurhalfvastenoptochtHALFVASTEN OPTOCHT OFFERE - Zaterdag 9 maart - Aanvang 14.00 uurhalfvastenoptochtHALFVASTEN OPTOCHT OFFERE - Zaterdag 9 maart - Aanvang 14.00 uurhalfvastenoptocht

Praat mee over wonen en zorg in de gemeente Bergen

Gemeente Bergen stelt een nieuw volkshuisvestingsprogramma op. In dit programma staan de ambities en plannen van de gemeente voor de komende jaren op het gebied van wonen en zorg. Voor het opstellen van het volkshuisvestingsprogramma gaat de gemeente maandagavond 11 maart graag in gesprek met inwoners en belangenorganisaties.

Het volkshuisvestingsprogramma gaat over onderwerpen als bestaande woningvoorraad, nieuwbouw, woonzorgvoorzieningen en betaalbaarheid...

Lees meer

Campagne Stop Diefstal start in Gemeente Bergen

De nieuwe Stop Diefstal-campagne voor de agrarische sector in de gemeente Bergen is van start gegaan. LLTB-voorzitter Thijs Rompelberg en burgemeester Manon Pelzer van de gemeente Bergen gaven samen het startsein. De aftrap vond plaats bij vaste plantenkweker en LLTB-lid Pieter Lucassen in Nieuw Bergen.

Diefstal van GPS-apparatuur in de agrarische sector is al lange tijd een groot probleem. De apparatuur is duur...

Lees meer

Militaire oefening

Van 26 februari tot en met 1 maart is er een militaire oefening gepland in de Gemeente Bergen. 

Militairen van de Koninklijke Landmacht verkennen dan diverse locaties om luchtverdedigingsprocedures te
oefenen. Deze locaties worden daarna met voertuigen betrokken door luchtverdedigingseenheden. Bij deze
oefening wordt het doorgaand verkeer niet gehinderd.

Heeft u klachten waarbij geen sprake is van schade? Dan kunt u een mail...

Lees meer

Projectkoor Grenze(n)lo(o)s brengt concert voor de vrede

Een projectkoor bestaande uit 120 zangers gevormd door 4 koren verzorgt zaterdag 20 april in de Cosmas en Damianuskerk in Afferden en op 21 april in Sankt Irmgardis Kerk in het Duitse Rees een concert voor de vrede. 

Dit projectkoor bestaat uit leden van gemengde zangvereniging Laetitia uit Afferden, Young at Heart uit Lent, kerkkoor St. Maria Magdalen, Sonsbeck (D)

Lees meer

Snelheid terug naar 60 kilometer per uur in buitengebied

Gemeente Bergen is van plan om een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur in te stellen in het buitengebied van de gemeente Bergen. Het gaat hierbij om alle wegen die eigendom zijn van de gemeente en binnen de gemeentegrens vallen.

Uitzonderingen zijn: Nieuweweg-Beltweg in Siebengewald: blijft 80 km/h, Sintelenberg in Bergen: blijft 30 km/h, en De Kamp ter hoogte van...

Lees meer

Nieuwe inrichting ovonde Nieuw Bergen

In de week van 26 februari gaat de Gemeente Bergen het middenstuk van de ovonde in Nieuw Bergen inrichten met bomen en andere planten. Het profiel met de heuveltjes blijft hetzelfde. Bij de inrichting is veel aandacht voor biodiversiteit. Het ontwerp verbeeldt het landschap van de Maasduinen en de Maasheggen.

Het verkeer kan tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de ovonde.

Lees meer

  • Vvd Bergen
  • Gemeente Bergen
  • arnodebest
  • Burgerbelangen
  • Samen In Beweging

Bezoekers

7090605
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
5647
8011
45014
67065
5647
222314
7090605

01-03-2024 18:51