CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

Programma Doortrappen gaat door in Siebengewald

Zit u graag op de fiets, maar voelt u zich wel eens onzeker? Of durft u misschien helemaal niet meer te fietsen? Het programma Doortrappen kan u helpen. Na drie succesvolle bijeenkomsten in Den Asseldonk in Nieuw Bergen komt het programma Doortrappen naar Siebengewald.

Doortrappen is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen van ouderen op de fiets.Het programma bestaat...

Lees meer

Grote belangstelling opening Offers Gezondheidscentrum

Circa 400 belangstellenden hebben zaterdag 27 mei de feestelijke opening en open huis van het Offers Gezondheidscentrum Hooge Heide bijgewoond. De vlag ging in top, een XXL kei werd overhandigd en iedereen kon kennismaken met de diverse zorgaanbieders in dit gebouw waaronder Huisartsenpraktijk Afferden.

Vanaf begin dit jaar draait dit nieuwe en duurzaam gebouwde gezondheidscentrum al op volle toeren maar...

Lees meer

Tijdelijke crisisnoodopvang Nieuw Bergen per 1 juni dicht

De tijdelijke crisisnoodopvang voor asielzoekers op het oude zwembadterrein in Nieuw Bergen gaat per 1 juni 2023 dicht. De bewoners van de opvanglocatie gaan op 12 juni naar hun nieuwe (tijdelijke) woonplek in de gemeente Sittard-Geleen. Gedurende de tussenliggende 12 dagen verblijven de bewoners in Den Asseldonk.

De tijdelijke crisisnoodopvang in Nieuw Bergen is sinds 1 december 2022 in gebruik.

Lees meer

Jack Simons nieuwe koning schutterij St. Petrus

Schutterij St.Petrus uit Bergen heeft een nieuwe koning. Het is Jack Simons geworden. Hij liet tijdens het traditionele koningsschieten op 1e Pinksterdag met het 529ste schot de vogel naar beneden tuimelen en veroverde daarmee de koningstitel.

Inmiddels heeft Jack deze titel voor de derde keer op zak maar dat is niet voldoende voor de keizerstitel. Daarvoor had hij drie keer...

Lees meer

Tijdelijke wegafsluiting vanwege Nederlands studenten kampioenschap tijdrijden

Op dinsdag 30 mei vindt het Nederlands studenten kampioenschap tijdrijden plaats georganiseerd door Cycling Team Limburg. Om deze reden worden die dag tussen 18.00 uur en 21.15 uur enkele wegen afgesloten.

De afgesloten wegen zijn: Bosserheide, Oude baan, Ontginningsweg, Ceresweg tussen Siebengewaldseweg en Wezerweg. Zie de afbeelding voor een overzicht van de afgesloten wegen. 

  • Burgerbelangen
  • arnodebest
  • Vvd Bergen
  • bergenbeweegt
  • Gemeente Bergen
  • Hyfass/Regiobank
  • Samen In Beweging

Bezoekers

4928961
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
3656
3545
35576
40446
3656
259287
4928961

01-06-2023 12:09