CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

Nieuwe groep studenten leer-werkplaats HAN in Afferden

Hey! Wij, Anne, Brian, Hannah, Isa, Lotte, Maud en Nina, zijn studenten van de HAN in Nijmegen. We volgen onder andere de opleiding: Verpleegkunde, Social work, Ergotherapie en Diëtiek. Voor een periode van vier maanden zijn wij op donderdag op de Leer-Werkplaats van de HAN in Afferden te vinden voor de projecten: Gezondheidstuin en de Dorpsommetjes.

Deze projecten zijn ontstaan vanuit de vraag uit het gezondheidscentrum naar wat kan bijdragen aan de positieve gezondheid van de gemeenschap, waarbij de vorige groep studenten van de HAN tot de conclusie is gekomen dat de kernwaarden van de projecten zijn: ontmoeten, gezelligheid, bewegen en verbinden.

Ons team neemt nu het stokje over van de andere studenten en hebben er veel zin in om onderdeel te zijn van Afferden en een steentje bij te dragen aan de mooie initiatieven.

Mochten er vragen zijn of heeft u zin in een goed gesprek: kom dan gezellig langs voor een kop koffie of thee. Wij zijn donderdags tijdens onze stageperiode te vinden in de Leer-Werkplaats van de HAN in het gezondheidscentrum Hooge Heide, Kapelstraat 7a in Afferden. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Burgerbelangen
  • Gemeente Bergen
  • Vvd Bergen
  • Samen In Beweging
  • Goederenbank Rechthoek
  • arnodebest

Bezoekers

7569354
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
8464
8342
36220
86550
167016
317380
7569354

17-04-2024 20:03