CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

logostatenverkiezingen  VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen    VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR AcTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER 

Sebastiaan Lomme nieuwe koning Prins Hendrik

De Offerse schutterij Prins Hendrik heeft een nieuwe koning. Tijdens het koningsschieten op de wip was Sebastiaan Lomme te sterk voor de andere gegadigden en slaagde er in 17 treffers van de 22 te plaatsen. Voldoende voor de koningstitel op de wip en de bijbehorende beker.

Pastoor Rick Blom opende om 14.00 uur dit jaarlijkse schuttersfestijn op de locatie in het Rimpeltse Bos. Trefzeker raakte de zielenherder het bolletje op de wip en gaf daarmee het startsignaal voor de sportieve strijd om de koningstitel. Zoals gezegd wist Sebastiaan Lomme die felbegeerde koningstitel in de wacht te slepen en onttroonde daarmee Jesse Custers, die viermaal eerder deze titel voor zich opeiste.
Aansluitend begon het schieten op de vogel waar veteraan Frans Roersch na een felle strijd bij het 106e schot een eind aan alle onzekerheid maakte door de vogel naar beneden te halen. Tot slot werd er door het publiek nog gestreden om de publieksvogel. Elf kandidaten hadden zich gemeld maar Mika Wijers uit Offere was degene die met het 246e schot de vogel de genadeslag bezorgde. Na de fotosessie kon iedereen terugkijken op een geslaagd koningsschieten bij de Offerse Prins Hendrik.

Foto: De drie koningen bij schutterij Prins Hendrik: (vlnr) Publiekskoning Mika Wijers, Koning op de wip Sebastiaan Lomme en Vogelkoning Frans Roersch. 

  • Gemeente Bergen
  • arnodebest
  • Vvd Bergen
  • Burgerbelangen
  • Samen In Beweging

Bezoekers

5924767
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
2089
10107
54991
66869
230707
254363
5924767

28-09-2023 05:31