Skip to main content

Afsluiting Wezerweg Well

Vanaf maandag 25 september is de aansluiting van Wezerweg op de N-271 in Well in verband met de aanleg van een rotonde afgesloten voor het verkeer. Met deze maatregel wordt de verkeersveiligheid op dit verkeersknooppunt sterk verbeterd.

Voor de aanleg van de rotonde is het onvermijdelijk om de aansluiting Wezerweg-N271 voor een langere periode af te sluiten. Vanaf maandag 25 september 2023 wordt de Wezerweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer ter hoogte van de aansluiting met de N271. Deze afsluiting duurt ongeveer 16 weken. De exacte duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de bouwperiode wel gebruik blijven maken van het verkeersknooppunt.

De werkzaamheden worden zo georganiseerd dat de doorstroming op de N271 zoveel mogelijk blijft gewaarborgd. Voor gemotoriseerd verkeer blijft het mogelijk om over de N271 te rijden. Het verkeer wordt met stoplichten over één rijbaan geleid. De N271 wordt gedurende de bouwperiode slechts twee weekenden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
Voor meer informatie en de werktekeningen met daarop de tijdelijke verkeerssituatie rondom het knooppunt kijk op: www.bergen.nl/rotonde