CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

logostatenverkiezingen  VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen    VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR AcTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER 

Crowdfundingsactie Coen Cuijpers is geslaagd!

De crowdfundingsactie van Gennepenaar Coen Cuijpers om de uitgave van zijn boek te financieren is een succes geworden. Donderdag 25 maart werd het benodigde bedrag van 7-duizend euro bereikt en de donaties lopen nog steeds binnen.

In 2019 rende Coen van Gennep (Noord-Limburg) naar Palermo op het Zuid-Italiaanse eiland Sicilië. Hij noemde zijn trip 'Hardloopreis van Geluk'. In 112 dagen liep Coen 72 marathons van in totaal zo'n 3200 kilometer. Onderweg beleefde hij allerlei avonturen, wist vandaag niet waar hij morgen zou slapen en voerde tijdens zijn hardloopreis ook nog allerlei wensen van zijn fans uit. Dromen werden werkelijkheid en Coen ontdekte dat er helemaal geen grenzen bestaan. "Het leven is oneindig mooi en je kan veel meer dan je zelf denkt", aldus Coen.

Al zijn bijzondere ervaringen en belevenissen zijn voorzien van unieke foto's en gebundeld in het boek 'Hardloopreis van Geluk'. Dankzij deze succesvolle crowdfundingsactie kan het nu worden samengesteld en uitgegeven. Naar gehoopt wordt ligt het boek vanaf maandag 31 mei 2021 in de winkel.

"Dankjewel allemaal voor de stortvloed aan mooie berichtjes, tips, donaties, deelacties. Zo fijn, ik voel me zó gesteund om dit verhaal de wereld in te dragen. Met beide voeten.", schrijft Coen op zijn Facebookpagina. Bestellen van het boek is nog mogelijk via http://coencuijpers.com/.

Coen Cuijpers is onder meer een groot fan van wijlen Jacques Brel (1929-1978), een Belgisch chansonnier, acteur en dichter. Die schreef ooit: 'Voor wie wacht, komt alles steeds te laat.'

  • Burgerbelangen
  • Gemeente Bergen
  • Vvd Bergen
  • Samen In Beweging
  • arnodebest

Bezoekers

5885336
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
3087
12473
15560
67867
191276
254363
5885336

25-09-2023 01:58