Skip to main content

Nieuwe opvang voor zwerfdieren in Gemeente Bergen

Sinds 1 mei regelen Dieren­opvang­centrum Ravenstein en Dierenopvang Maasland in Oss de opvang van zwerfdieren. Onder de naam Dierenambulance Limburg-Noord lanceren ze een website waarop alle informatie te vinden is over de opvang van zwerfdieren.

Naast de gemeente Bergen sluiten ook gemeenten Venlo, Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas zich aan bij de Dierenambulance Limburg-Noord. Wie een een melding wil maken van zwerfdieren, vermiste dieren, dieren in nood en dode dieren neemt een kijkje op de website van Dierenambulance Limburg-Noord voor meer informatie.

Contactgegevens:• alarmcentrale, 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar: telefoon (085) 273 88 99,  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.• Website: www.dierenambulancelimburgnoord.nl\ 

Honden en katten die de dierenambulance opvangt, worden ná 14 dagen verplaatst naar Dierenopvang Maasland. Op hun Facebookpagina plaatsen ze regelmatig foto’s van gevonden honden en katten. De kosten voor de opvang van uw huisdier bij Dierenopvang Maasland zijn voor eigen rekening.