Skip to main content

Update website Bergen Limburg Online

Vijf jaar geleden, in 2019, is in de gemeente Bergen de website Bergen Limburg Online geïntroduceerd. Inmiddels zijn we ruim 8 miljoen hits verder en hebben we veel inwoners in de gemeente Bergen kunnen bereiken.
Na vijf jaar is, in verband met de veiligheid en de gebruiksvriendelijkheid van de site, een update gewenst. Vandaar dat de icoontjes zijn uitgebreid van 8 naar 12 zodat iedereen nog sneller bij de betreffende informatie terecht kan.
Bekend zijn onder andere de icoontjes lokaal en regionaal nieuws, dorpen, agenda, prikbord en Bergen in beeld. Nieuw zijn de icoontjes sociaal plein, zorgplein, beweegplein, parochienieuws, organisaties en hobbyisten.
Nieuw is ook de nieuwscarrousel waarvan bedrijven, verenigingen en andere organisaties voor de promotie van activiteiten gebruik kunnen maken. Deze service kost 15 euro per week. Om hiervan gebruik te maken is het aanleveren van een logo plus een kort tekstfragment alsmede de week van plaatsing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voldoende. Andere advertentiemogelijkheden op deze website zijn ongewijzigd gebleven en te vinden op deze pagina.

Naar aanleiding van deze update ontvangen alle geregistreerden in hun mailbox een bericht over deze aanpassing van de website. Deze mailservice heeft betrekking op alle artikelen die geplaatst worden in 'lokaal nieuws'. Wie geen gebruik van deze service wil maken, kan zich hiervoor afmelden.

Philly Hultink
Ziet er mooi en verfrissend uit. Veel te lezen.
Beheer BergenLimburg
Dankjewel Philly. We doen ons best.