Skip to main content

Win € 5.000 voor uw landschapsproject

Wilt u zelf of met een vrijwilligersgroep een dorpsboomgaard, belevingsbosje, plukwei, poel of ander landschaps­element aanleggen in het buitengebied of in uw eigen dorp? En heeft u hierbij (financiële) ondersteuning nodig? Doe dan mee met de prijsvraag ‘Limburg Mooier Groen’ en maak kans op € 5.000 voor de realisatie van uw project.

Wat moet u doen? Dien vóór 1 september 2024 uw plan in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk aan welke voorwaarden het plan moet voldoen op: www.limburgs-landschap.nl/limburgmooiergroen2024
Een jury kiest uit alle inzendingen vier projecten. Deze projecten worden op dinsdag 10 september bekendgemaakt. De indieners presenteren hun project met een pitch tijdens de Opening van het Landschapsbeheerseizoen op zaterdag 28 september in Beegden. De aanwezigen in de zaal kiezen het meest aansprekende project. De prijs wordt meteen uitgereikt.

De prijsvraag ‘Limburg Mooier Groen’ is een initiatief van Steunpunt Landschapsbeheer van Het Limburgs Landschap. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij die via Het Limburgs Landschap vrijwilligersinitiatieven ondersteunt.

Foto: Het Limburgs Landschap