CB Login

 
   
 
Inloggegevens vergeten?   Registreer  

                                                                

logostatenverkiezingen  VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen    VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR AcTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER   logostatenverkiezingen   VOOR ACTUELE KERKDIENSTEN EN PAROCHIENIEUWS KLIK HIER 

Joey Rutten
OFFLINE

Bergen Beweegt Natuurlijk

0
809
14114237
0647949518
overig
5768 CW
Kalisstraat 1

Iedereen wil graag gezond leven, maar dat valt niet altijd mee. Sport, beweging en gezonde voeding horen daar bij! Bergen Beweegt Natuurlijk helpt mensen van alle leeftijden om op een gezonde manier te leven en bewegen.

Bergen Beweegt Natuurlijk

Bergen Beweegt Natuurlijk is een project samen met de gemeente, de verenigingen, organisaties en natuurlijk de inwoners van de gemeente Bergen. Het beweegteam van Bergen Beweegt Natuurlijk zorgt ervoor dat sportieve en gezonde initiatieven een kans krijgen om zich op de kaart te zetten. Daarnaast helpen ze jou graag bij het vinden van een passende sport of een gezonde leefstijl. Ook willen we dat inwoners van Bergen elkaar hierbij helpen. Bijvoorbeeld door samen te gaan bewegen of leuke, nieuwe initiatieven te bedenken en uit te voeren. We richten ons op verschillende doelgroepen: de jeugd, de kwetsbare mensen in de samenleving en verenigingen. Hierin proberen we zoveel mogelijk verbindingen te leggen.

Sportieve en gezonde jeugd

Natuurlijk krijgt de jeugd in Bergen de mogelijkheid om te leren hoe ze zich sportief en gezond kunnen ontwikkelen.

Positieve gezondheid

Natuurlijk is er ruime aandacht voor de vitaliteit van de kwetsbare inwoners. Mensen in Bergen hebben het vermogen om zich aan te passen en hun eigen regie te voeren.

Spelbepalers

Natuurlijk worden verenigingen in Bergen zo versterkt dat het echte spelbepalers worden.

KOM IN BEWEGING

Wil je in beweging komen of heb je nieuwe ideeën om nog meer mensen in beweging te brengen? Neem dan contact op met een van de beweegcoaches van Bergen Beweegt Natuurlijk. Ze helpen u graag in beweging te komen!

Heb je vragen of wil je meer informatie neem contact op met Joey Rutten via joey@negen.nl of bel 06-47949518. 

Goedkeuring
31 Deelnemers
Goedkeuring
64 Deelnemers
Goedkeuring
527 Deelnemers
  • Burgerbelangen
  • Vvd Bergen
  • Gemeente Bergen
  • arnodebest
  • Samen In Beweging

Bezoekers

5884264
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Laatste maand
Alle dagen
2015
12473
14488
66795
190204
254363
5884264

25-09-2023 00:46