Skip to main content

Blues in Nierstown

Prachtig weer, goede en sfeervolle muziek en veel enthousiaste bezoekers, zo kan men het beste de Ierse dag tijdens de tweede SumMmetimezaterdag in hartje Gennep omschrijven. Zaterdagmiddag 13 augustus staat de derde muzikale SumMmertimezaterdag op het programma. Dan verandert Gennep met de Hans Tap Band, Let's Go Banana's en special guest Jan Schwarte in een bruisend bluesstadje.   

Ze traden al eerder op bij SumMmertime en ook toen bleek de Markt te klein. Vol enthousiasme speelden de musici het spreekwoordelijke dak er af. Alle reden om de Hans Tap Band nog een keer uit te nodigen. Deze band is oorspronkelijk ontstaan als Stevie Ray Vaughn tribute band, maar is momenteel meer de blues-rock kant opgegaan met nummers van o.a. Joe Bonamassa, Popa Chubby, Gary Moore en ZZ Top.

Let’s Go Banana’s is een band rond zanger gitarist Rafael Hekker. Al jaren speelt de band in een circuit van cafés, feesten en festivals in binnen en buitenland. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit de beste pop- rock- en funknummers uit de jaren '70 en '80 . De band is in 1995 opgericht en kent vele verschillende vormen en muzikanten.

Special Guest op zaterdag 13 augustus is Jan Schwarte, een groot talent op de elektrische gitaar. Het goede contact tussen de familie Schepers uit Gennep en Jan Schwarte heeft gezorgd voor een optreden van deze talentvolle Duitse bluesman bij SumMmertime. Blues in Nierstown vindt plaats van 14.00 uur tot 17.30 uur op de gezellige Markt in Gennep. 
Kijk voor meer informatie op website http://www.summmertimegennep.com

Foto: De Hans Tap Band is een van de gasten tijdens Blues in Nierstown.