Skip to main content

Schrijfster Anya Niewierra te gast in Grave

Op initiatief van de Sociëteit tot Nut ende Vermaeck is schijfster Anya Niewierra zondag 26 november te gast in Sociëteit tot Nut ende Vermaeck, Het Kasteeltje 2A in Grave. Aanvang 14.30 uur. 

Niewierra won dit jaar de NS Publieksprijs met haar boek De Camino. Ze schreef meerdere prijswinnende en genomineerde thrillers waaronder Vrij uitzicht, Het Dossier en Het bloemenmeisje. Daarnaast schreef ze samen met haar dochter Merel Godelieve de vrolijke dagboekroman Ook dat nog.

Anya Niewierra is geboren en getogen in Zuid-Limburg. Op haar 18e trok ze de wijde wereld in. Na haar omzwervingen keerde ze in 1992 terug naar Zuid-Limburg. Anya Niewierra is naast schrijfster ook directeur van Visit Zuid-Limburg. Zij weet haar drie passies reizen, schrijven en schilderen perfect te combineren met spannende en artistieke resultaten.

Tijdens de lezing neemt ze ons mee in de wereld van het reizen en biedt ze een kijkje in haar werk als thrillerschrijfster. Ook is er de mogelijkheid haar boeken te kopen en te laten signeren. 

De lezing vindt plaats in de Sociëteit en start om 14.30 uur. Iedereen is welkom. Toegangskaarten kosten €7,50. Bibliotheekleden en Vrienden van Stadsmuseum Grave krijgen €2,50 korting. Reserveer je plek aan de balie in jouw bibliotheekvestiging of via www.biblioplus.nl/agenda